JOBBA HOS OSSVill du dela dröm med oss?


Vi söker dej som vill vara med på riktigt men kanske inte har ekonomin att investera i eget köp.

Vi är två bästa kompisar som tillsammans har köpt ett Söderhak som vi älskar. Frukost, lunch o fika svänger vi ihop och jobbar mycket med catering till diverse företag samt med kvällsevent. Ordinarie öppettider är dagtid, 8-17. På kvällarna bokas privata och företagsevent in, det kan vara allt från möhippa, disputationsmiddag, kickoff till student, bröllopsbrunch, namngivningsfest, julbord och återträff.


Vi söker dig som vill driva ett ställe som ditt eget. Som restaurangchef är du den som har hand om hela driften; kvalité, meny, personal, schema, rutiner, livsmedel, recept etc.

Vi har inte den högsta lönen att erbjuda men har provision på årsvinst i åtanke så att vi alla verkligen kämpar mot samma mål och får ta del av kakan när vi når det. Men det finns alltså inga investeringskrav ekonomiskt från dig i det här, bara i tid och engagemang. Vi kommer att kliva av golvet så det blir din arena.


Vi leder genom att leda, inte skrämma, skrika och beordra. Vi tror på att motivera, att heja på och att lyfta fram det som är bra samtidigt som en rak och tydlig kommunikation inte för den sakens skull behöver uteslutas.

Vi tror på att tycka om varandra och har efter 12 års chefskap kommit fram till att det är en ledarskapsstil vi tror på - det behöver du också göra i ditt ledarskap.


- Men hur gick det på intervjun du gjorde förra veckan?

- Hej, hur är läget? Du har inte varit här på ett par dagar nu?

- Är din hunds tass ok nu, den trampade väl på glas på gatan förra veckan?

Den sortens relation vill vi ha med våra gäster. Då många utav dem är återkommande bygger vi långvariga relationer och engagerar oss i varje möte. På det sättet skapar vi den ”viben” så många av våra gäster påpekar finns hos oss. Vi behöver dig som vågar vara drivande i ett samtal med en människa du inte känner. Ett samtal som innehåller långt mer än ”va det bra så”, ”det blir 69kr”, ”vill du ha kvitto”?


Restaurang är slitigt, vi båda är slitvargar och älskar att jobba på golvet, enda anledningen att vi kliver ifrån är tidsbrist. Du behöver också vara en slitvarg, en som trivs med att hålla högt tempo, kunna hålla flera processer igång samtidigt och under tiden även bemöta en gäst. Tycker du att det är ett kul sätt att arbeta och vara på så kommer du älska vårt ställe.

Vi vill inte lägga ut en platsannons på blocket. Vi vill inte ha någon som söker ett arbete. Vi söker heller inte någon som vill göra det här i fyra månader för att sedan dra vidare. Vi söker dej som har en dröm om eget, men som av någon anledning inte har möjlighet till det och vill dela dröm med oss.


Det är så viktigt för oss att hitta rätt match i det här så vi räcker ut en hand nu men tänker att vi måste lära känna varandra under några möten och påbörjan av jobb blir i höst.

Är det du? Är det dig vi söker?

Låt oss veta det i så fall.


Mail: jobb@louielouie.se

Märk med: Jag vill dela dröm!

Adress


Louie Louie
Bondegatan 13
116 23 Stockholm

Södermalm


08-640 02 71
Öppet


Vardagar  8.00-17.00
Helger      9.30-17.00


Open
Weekdays  8.00-17.00
Weekends  9.30-17.00

Melodikrysset
Lördagar 9.30

Saturday   9.30


Ingen bordsbokning
No reservations

Take Away

Vill du ha frukost eller lunch  till mötet, kursen eller seminariet?


Läs mer under Take Away

Event & fest

Är du intresserad att starta upp något kreativt, ha en fest eller göra något med ditt arbetslag och söker en plats att vara på, äta och dricka. 


Läs mera under våra event.