Fika till äldre

FIKA TILL ÄLDRE

- Det är alltid våra äldre som kommer i sista hand, det här är fantastiskt för att förgylla deras vardag lite extra en gång i veckan. 

/Administrativ chef på äldreboende i Stockholm

Företag köper, vi levererar, en gång i veckan. Än så länge har vi åkt med över 8 000 fikor!!

Vi på Louie Louie vill sätta den lilla guldkanten på våra äldres vardag. Under pandemiåren har vi, tillsammans med företag, sett till att det levererats 15 000 frallor och 1 000 sallader till IVA-personalen på Södersjukhuset. När vi sett hur uppskattat detta var förstod vi att allt handlar om att hjälpas åt, i det stora men också i det lilla.


Så vi tänker fortsätta att ge! Men nu vänder vi oss till de som så ofta hamnar i utkanten och prioriteras sist i vårt samhälle; våra äldre. Vi vill se till att pensionärer på äldreboenden ska få fika en gång i veckan.


Vi har pratat med en administrativ chef på ett utav Stockholms äldreboenden som berättar att de aldrig har möjlighet till det lilla extra, varför det är fantastiskt att vi tillsammans med er är de som förverkligar detta. Vi söker alltid efter fler samarbetspartners för att kunna åka med fler fikor.


Det handlar inte om stora miljonsummor som ska investeras, för 42 kr kan du få någons mamma, mormor, pappa och farfar att ha en lyxig stund med hembakat till kaffet. 

 

Exempelvis (ex. moms):

"Vi köper gärna 50 fikor per vecka; 2 100 kr”

"Vi köper gärna 75 fikor per vecka; 3 150 kr”

"Vi köper gärna 100 fikor per vecka; 4 200 kr”

 

Vi åker varje vecka så länge ni vill, en engångssumma eller löpande faktura. Ingen bindningstid eller annat, det här handlar om att vilja hjälpas åt. Om ni vill avsluta samarbetet så låt oss bara veta, om det går så gärna med någon veckas framförhållning så vi hinner meddela boendet. 

 

Så vi bakar, vi levererar och vi sköter administrationen. Vi skriver på varje leverans vem, tillsammans med oss, som sätter guldkant på just deras vardag. Detta delar vi även i våra händelser på både Facebook och Instagram. Vill ni vara anonym är det givetvis också ok. 

 

Vi behöver er som tycker att det här är en kanongrej, inte har tid eller möjlighet att rodda runt det, men vill vara med och bidra med något konkret till våra äldre i dessa tider.

 

Snabba puckar som gäller och givetvis står vi redo att leverera! 

Återkom om du har frågor: 0731566225 eller maila fika@louielouie.se


Nu kör vi, tillsammans!

 

Vi tackar nuvarande och tidigare samarbetspartners: 

EQT AB, Georgi Ganev, Kinnevik, Atlas Copco, Axfood, Swedbank, AddLife AB, Sbb i Norden AB, Amasten Fastighets AB, Doktor24, Carnegie Fonder, Di Luca & Di Luca AB, Assa Abloy, Cibus Nordic Real Estate AB, Bonava Sverige AB, Deloitte AB, KPMG och ICA som klivit in och varit med som samarbetspartners kring frallor och fika.

Vi ger fika till våra äldre - vill ni vara med?
Vi ger fika till våra äldre - vill ni vara med?
Vi ger fika till våra äldre - vill ni vara med?
Vi ger fika till våra äldre - vill ni vara med?