Vi äger Louie Louie

VI ÄGER LOUIE LOUIE

Vi, Anna och Mia, har tillsammans arbetat med möten, event och teambuilding i 20 år. Förutom att vara bästa vänner äger vi Louie Louie som vi använder som möteslokal, festlokal och café där bland annat på spåret och melodikrysset äger rum. Är vi inte på Louie är vi på företag och håller i teambuilding.


Men vilka är vi då? 

I korta drag: 


Anna:

Trivs som fisken i vattnet när jag får möta människor och nya situationer. Har studerat på diverse skolor och dämed bott från norr, till söder, till ö och sedan 19 årär jag landad i Stockholm och trivs otroligt bra i Saltsjöqkvarn där jag huserar i min lägenhet. Där bor jag med mina silverfiskar och dammråttor - Mia säger att jag ska skaffa katt men det vill jag inte alls. Jag bestämmer själv. Mina rötter har jag i Kiruna men mina helgresor går till Örebro och Falun där resterande delen av familjen bor. Jag befinner mig allt som oftast i en social tillvaro men tilltalas även av den anonymitet Stockholm som storstad kan erbjuda. Beskriver mig själv som världens bästa sidekick för det är jag ju. Gudmor till nio barn så det här med födelsedatum är ett virrvarr. Reser gör jag gärna men tror att min största styrka är att se det som är så bra i det lilla och i den vardag jag lever i.


Mia:

Driver ständigt framåt, tilltalas av effektivitet och en full kalender. Jag nyser ganska märkligt och föredrar snabbkaffe med massa mjölk framför alla kaffemaskiner i världen. Lever i en ständig tro att allt är möjligt, så länge en följer att göra-listan. Jag är gift med min make, Tobias, och tillsammans har vi vår dotter Keyla, 6 år. Vi trivs att hänga med varandra och med grannar i parhuset i Skuru. Stugan i Karlsborg är mitt paradis där båt och vattensport hägrar. Gammal MC-åkare, på den tiden en stack ut som kvinnlig förare och någongång ibland saknas ducatimonstret, nu puttrar jag mest fram som medelålders dam på min lilla vespa. Jag blir olycklig om jag tappar bort mitt solstift jag har på läpparna och jag gillar inte o bli blöt om fötterna när jag går i slask. Tror stenhårt på Karma fast jag oftast råkar på Murphy. 


20 år med Event och Teambuilding - Anna o Mia
20 år med Event och Teambuilding - Anna o Mia
20 år med Event och Teambuilding - Anna o Mia
20 år med Event och Teambuilding - Anna o Mia