Jobba hos oss

JOBBA HOS OSS

Vi söker en grym lagspelare till vår restaurang, möteslokal och festlokal; Louie Louie på södermalm. Du ska vara intresserad att arbeta fredagar, lördagar, söndagar och eventkvällar och är 20 år fyllda.

Vi vill att vi har roligt på jobbet och det tror vi att en har om var och en bestämmer sig för att sprida god stämning och för att ta hand om vår restaurang lite extra varje gång en jobbar.


Louie Louie är ett skönt söderhak med mycket vegetariskt på menyn. Fredag, lördag och söndag serverar vi frukost hela dagen, lite lunch, kaffe och fika. Vi är totalt cirka tio personer som jobbar.

.

Vi har fantastiska gäster som vi vill ska trivas lika bra som vi gör, därför är det viktigt att du gillar att snacka med människor. Ni behöver inte bli bästisar men här har du faktiskt en chans att förgylla någons dag med ett genuint och trevligt bemötande som den personen kan föra vidare.


Du ska vara en person som tycker att det är kul att jobba. Om du bara ser jobb som en inkomstkälla och inte något som ger dig mening och sammanhang i tillvaron ska du inte jobba tillsammans med oss. Vi söker dig som förstår att allt du gör spelar roll för någon eller några andra. Om du är för trött och känner att det hade varit härligt att sova lite längre och väljer att skickar ett sms med orden "Jag är sjuk!", är det ingen idé att att söka detta jobb.


Vi sätter stor vikt vid att du förstår att det inte är ett enmansjobb där du kommer till din arbetsplats och gör DIN grej, här jobbar vi tillsammans och hjälps åt.


Det är viktigt för oss att du har tidigare erfarenhet att ha jobbat med kaffe, kassa, servering. Vi ser gärna att du gillar mat och gärna vill laga mat, har erfarenhet av att jobba inom café/restaurang.Mail: jobb@louielouie.se


Helg och Eventpersonal
Helg och Eventpersonal
Helg och Eventpersonal