Teambuilding 40-1000 pers

TEAMBUILDING 40-1000 pers


KAMPEN

"Fantastiskt att få till en aktivitet där så många kan vara engagerade samtidigt. Att det dessutom passade alla åldrar och intressen var ett stort plus!"


Vi kommer till er! Vi har även med oss lunch och fika om så önskas!Vi har genomfört Kampen som teambuilding på hotell, större företag, konferensanläggningar, skolor och delvis utomhus. Vi skräddarsyr Kampen efter just det stället ni befinner er på.

Kampen lämpar sig för större grupper då den har den ovanliga förmågan att kunna sysselsätta väldigt många människor samtidigt. Ofta med stora grupper innebär aktiviteter långa väntetider, men med Kampen har alla möjlighet att vara aktiva hela tiden. Då det inte utses någon lagkapten officiellt och lagen är ganska stora är det spännande och se hur gruppdynamiken och samarbetet formas under tävlingstiden. 

Vad går det ut på? 

100 minuter. 100 frågor. Då frågorna består av både uppdrag, kunskap, barndomsminnen, musik, att samla in saker, att räkna saker, att kontakta andra människor med mera kan alla få en uppgift som passar just dem. Alla lag får samma frågor. Detta är en tävling som testar samarbetsförmåga, att effektivt kunna fördela arbetet och samtidigt utmana till saker och uppgifter en inte brukar göra. Att alla hjälpmedel, såsom telefon, internet, dator, släkt och vänner, är tillåtna skapar ytterligare en dimension i tävlingen.


Laguppdelning
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 15 – 20 deltagare i varje lag men det går att genomföra med både färre och fler personer i lagen. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är behjälpliga i detta om så önskas. Ett tips är att täcka så många förmågor och kvalitéer som möjligt i ett lag, precis som i ett arbetslag. Önskas lottning av lag på plats gör vi givetvis det.


Tidsåtgång
Kampen tar cirka 2 hatt genomföra för deltagarna inklusive introduktion. Därefter är det paus mellan 1-2 h (beroende på hur många lag som deltar) då fortsatta möten kan läggas, lunch eller Louies finfina fikabuffé intagas. Under denna paus görs rättning av kampen. Vinnare tillkännages och pris delas ut till vinnaren av kampen.

Förslag på hur en typisk Kampen-eftermiddag har sett ut tidigare:

11.45 - Introduktion och information om tävling och laguppdelning
12.00 - Lunch
13.00 - Start Kampen
14.40 - Slut Kampen och egenplanerade möten tar vid. (rättning av Kampen sker denna tid)
15.30 - Fika
15.45 - Prisutdelning
16.00 - Avslut

Ovan är ett exempel och kan anpassas efter just er arbetsplats. 


Fika och Lunch
Om förtäring önskas kan vi erbjuda lunchwraps och fikabuffé.
Wraps: Chévre/zucchini och avokado/sötpotatis
Fikabuffé: fyra sorters minibakverk med kaffe/te. 


Utrustning och klädsel

All utrustning är tillåten, ta på er kläder som ni känner er bekväma i, allt funkar. Vem vet, kanske är det en fördel att ha fluga eller folkdräkt en stund som denna.

Priser
Kampen:
Deltagare 1-50: 495 kr/person
Deltagare 51-100: 195 kr/person
Deltagare 101-200: 95 kr/person
Deltagare 200-1000: be om offert

Wraps med läsk/bubbelvatten: 135 kr/person
Wraps: 120 kr/person
Fikabuffé: 99 kr/person

Transport och vägtull: 395 kr/st


Samtliga ovan priser är ex. moms

Rekognosering

Efter bokad Kamp bestämmer vi en dag då vi kommer till er, eller dit Kampen ska äga rum, för att reka. Efter denna dag kan vi sedan skräddasy Kampen till just er och där ni befinner er. 


Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er med antal deltagare, laguppdelning och annat du tycker vi bör veta. Kampen kan genomföras vilken dag som helst så ge oss förslag på tänkbara dagar för er; kampen@louielouie.se


Välkomna!

Teambuilding, företagsaktiviteter, kickoff!
Teambuilding, företagsaktiviteter, kickoff!
Teambuilding, företagsaktiviteter, kickoff!
Teambuilding, företagsaktiviteter, kickoff!