JOBBA HOS OSSVi är ständigt ute efter nya lagspelare till vårt ställe.

Louie Louie är ett skönt söderhak med mycket vegetariskt på menyn. 
Varje vardag serverar vi frukost, lunch, kaffe och fika.Vi är cirka tio personer som jobbar.


Sedan mitten av april förra året är det nya ägare men själva Louie Louie har funnits i 13 år och är ett inbitet stammisställe. Du ska vara en person som tycker att det är kul att jobba. Om du bara ser jobb som en inkomstkälla och inte något som ger dig mening och sammanhang i tillvaron ska du inte jobba tillsammans med oss. Om du gillar att laga mat och vill lära dig eller lära oss mer om smak, nya kombinationer eller kanske enkelhet är vi på. Du är en person som förstår att allt du gör spelar roll för någon eller några andra. Om du är för trött och känner att det hade varit härligt att sova lite längre och väljer att skickar ett sms med orden "Jag är sjuk!", är det ingen idé att att söka detta jobb. På Louie Louie jobbar vi tillsammans och hjälps åt.


Det är viktigt för oss att du har tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom café/restaurang. Vi sätter stor vikt vid att du förstår att det inte är ett enmansjobb där du kommer till din arbetsplats och gör DIN grej, här jobbar vi tillsammans. Vi ser gärna att du gillar mat och gärna vill laga mat.


Vi har fantastiska gäster som vi vill ska trivas lika bra som vi gör, därför är det viktigt att du gillar att snacka med människor. Ni ska inte bli bästisar men här har du faktiskt en chans att förgylla någons dag med ett genuint och trevligt bemötande som den personen kan föra vidare. Vi vill skapa möten helt enkelt, våra gäster ska känna sig sedda. Livet är för kort och vi tror inte att det är meningen att vi ska befinna oss i ett grått brus med enbart leverans av meningarna: - Var det något mer? och - Vill du ha kvittot? För oss är det väldigt viktigt att vi har roligt på jobbet och det tror vi att en har om alla bestämmer sig för att ta hand om vår restaurang lite extra varje gång en jobbar.

Låter det här intressant? 
Skicka då in ditt CV och personliga brev till: jobb@louielouie.se.
Om vi för tillfället skulle vara fulla på personalfronten sparar vi ditt CV till senare tillfälle om vi tror att du skulle passa finfint att jobba med oss. 

Adress


Louie Louie
Bondegatan 13
116 23 Stockholm

Södermalm


08-640 02 71
Öppet


Vardagar  8.00-17.00
Helger      9.30-17.00


Open
Weekdays  8.00-17.00
Weekends  9.30-17.00

Melodikrysset
Lördagar 9.30

Saturday   9.30

Ingen bordsbokning
No reservations

Take Away

Vill du ha frukost eller lunch  till mötet, kursen eller seminariet?


Läs mer under Take Away

Event & fest

Är du intresserad att starta upp något kreativt, ha en fest eller göra något med ditt arbetslag och söker en plats att vara på, äta och dricka. 


Läs mera under våra event.