Racet

RACET


Ni får en starttid och en startplats någonstans i Stockholm. Utan pengar, busskort, betalkort, mobiltelefon och liknande får ni ert första uppdrag/ledtråd som leder er till nästa ställe någonstans i Stockholm. Hur ska ni komma dit? Lös det! Genom extrauppdrag finns det dessutom tid att vinna. Detta är en heldag som testar förmågan att arbeta i par, komma på lösningar i trixiga situationer och våga tänka utanför lådan. Samtidigt får ni inte ha för bråttom, då det gäller att genom hela racet ha en splitvision så en inte missar att plocka hem tidsvinnande extrauppdrag.

Kvällen före tävlingen få alla lag ett informationsmeddelande om var och när deras starttid och startplats är. Detta kommer att vara någonstans i Stockholm. Vid start träffar ni en ”startare” som ger er sista infon om tävlingen, startkit och er första ledtråd.

Detta är alltså ingen löptävling utan handlar om att vara klurig, lösningsorienterad, smart och fokuserad för att på snabbaste vis lyckas ta sig fram. Efter målgång väntas dusch, tvårättersmiddag och vinnaren av LouieLouie-racet presenteras.

Antal deltagare och kostnad
Min 15 lag* = 30 deltagare
Max 30 lag = 50 deltagare

995kr per deltagare (ex.moms).
Då inkluderas LouieLouie-Racet, tillgång till dusch och 2-rättersmiddag med kaffe.
Övrig dryck ingår ej utan köps och betalas på plats – både alkohol och alkoholfria alternativ finns.

*Racet går att genomföras med färre än 30 deltagare men minimum 30 deltagare kommer att faktureras.

Laguppdelning
Det tävlas två och två i varje lag. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, givetvis är vi behjälpliga i detta om så önskas. Men lagen måste vara bestämda senast dagen före tävling samt att kontaktuppgifter till varje lag måste ha meddelats oss så vi kan informera lagen om deras starttid och startplats. 

Ungefärliga tider för dagen
10.00-11.30 – Någon gång här emellan kommer lagen att få starta. 
15.00-18.00 – Målgång sker. Lagen redovisar sina extrauppdrag hos personal. Sen finns tillgång till dusch följt av tid att få slappna av och snacka om dagen.
Ca.18.30 - Under tiden resultatet räknas ihop serveras det tvårättersmiddag på Louie Louie. Under efterrätt med kaffe presenteras vinnaren av LouieLouie-Racet.
Ca.23.00 – Rundar vi av kvällen.

 

Utrustning och klädsel
Ha på er oömma kläder och skor som är bekväma att röra sig i. Ni kommer också att behöva packa en ”raceväska” som ska innehålla följande:

Digitalkamera – OBS! får ej vara en mobil då dessa lämnas bort vid start.
Legitimation
Badkläder (o handduk?)
Papper
Penna
Vattenflaska
Lättare mat (kan behövas energipåfyllning under dagen)

Ni packar också en ”kvällsväska” som ni lämnar ifrån er vid start med följande:
- Kläder till kvällen
- Duschgrejer
- Plånbok, telefon, SL-kort, betalkort och andra otillåtna värdesaker att ha med på racet.


Mat 
Här finner ni vår eventmeny. 


Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er dagen med antal deltagare, laguppdelning och annat du tycker vi bör veta. LouieLouie-Racet kan genomföras under vilken dag som helst så ge oss förslag på några tänkbara dagar för er; info@louielouie.se.

Let the race begin!