QUIZET


En rolig tävling som sätter diverse vetande på prov. Quizet kan vara baserat på musik, kunskap, gamla GB-glassar, danser, vanor, förr i tiden med mera. Allt från att skriva sina svar till att få skrika/sjunga/dansa dem rätt ut - utifrån vad ni tror passar er bäst. Laguppdelning

Vi delar upp lag på plats med 3-5 st per lag och detta sker genom lottning. Önskar ni dela upp lag i förväg så är det bara att säga till. 


Tidsåtgång
Quizet tar ungefär 1 h inklusive gemensam rättning. Det läggs med fördel mellan huvud- och efterrrätt eller under tiden Louies finfina fikabuffé intages om vi är på plats hos er. 


Utrustning och klädsel
Valfri klädsel. Vi gillar ju klassikern med penna och papper som ni får av oss, men vi kan även köra elektroniskt med exempelvis kahoot om så önskas.


Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er kvällen med antal deltagare, laguppdelning och annat du tycker vi bör veta. LouieLouie-Quizet kan genomföras under vilken kväll som helst så ge oss förslag på några tänkbara kvällar för er; event@louielouie.se


Är ni sugna på en helkväll eller heldag rekommenderar vi er även att titta på våra andra eventpaket: KAMPEN och RACET!

Välkomna!