Event Kultur


EVENT KULTUR


Poesikväll? Spelning? Bokrelease? Venissage? Jazzafton? Improvisationsteater?


Sittplatser
Louie Louie blir ditt ställe!  Vi har ca 40 ordinarie sittplatser inomhus. Vill ni sitta på kortsidor, ta in bord från uteserveringen och sitta trångt går det att få plats med upp till 65 sittande. För att få ha Louie Louie för er själva och era gäster.


Pris
Försäljningsgaranti sön-tors: 6 000 kr.  
Försäljningsgaranti fre-lör: 9 000 kr.  
Lokalhyra: 0 kr (förutsatt att försäljningsgarantin uppnås, annars debiteras mellanskillnaden)


Vi erbjuder även fikabuffé med kaffe, 89 kr/person: 

Croissanter

Vegansk kladdkaka  

Jordnötsruta

Chokladbollar

Kaffe med mjölk/socker


Tider, personal och service
Tillgänglig tid för samtliga dagar är kl.18.00-23.00 (tömd lokal 23.30). Städ och personal ingår alltid när ni är på Louie. 


Sittplatser

Vi har ca 40 ordinarie sittplatser inomhus. Vill ni sitta på kortsidor, ta in bord från uteserveringen och sitta trångt går det att få plats med upp till 65 sittande. För att få ha Louie Louie för er själva enligt ovan alternativ vill vi att ni är minst 25 personer. 


Musik

Ni väljer musiken själva (om ni önskar) och Spotify finns att tillgå. Det finns en liten liten scen och en mick med stativ.


Alkohol

Vi har alkoholtillstånd till kl.23.00 så kl.23.30 måste de som vill dra vidare göra det. Vi är ju ingen krog så baren består av öl (lager, pale ale), vin (rött, vitt, rosé) och cava. Kvällar som dessa kan vi köpa in ytterligare om det finns önskemål på någon favoritdryck.


Egen mat och dryck
Egen mat och dryck får ej medtas då vi är en restaurang med fullständiga rättigheter.


Avbokning
Vid avbokning senare än 8 dagar före event debiteras 50% av bokning, Vid avbokning senare än 48 h före bokat datum debiteras 100% av bokning. 


Boka
Kontakta oss på mail för vidare frågor, info, eventmeny och bokning: event@louielouie.seVälkomna!