Kampen

KAMPEN


100 minuter. 100 frågor. Då frågorna berstår av både uppdrag, kunskap, barndomsminnen, musik, att samla in saker, att räkna saker, att kontakta andra människor med mera kan alla få en uppgift som passar just dem. Alla lag får samma frågor. Detta är en tävling som testar samarbetsförmåga, att effektivt kunna fördela arbetet och samtidigt utmana till saker och uppgifter en inte brukar göra. Att alla hjälpmedel, såsom telefon, internet, dator, släktt och vänner, är tillåtna skapar ytterligare en dimension i tävlingen.

Alt 1.
Kom till oss på Louie Louie för en rolig helkväll med kampen och en tvårättersmiddag. Ni får hela Louie Louie för er själva. Antal deltagare: 20-50 personer.

Alt 2.
Ni är många och har redan en lokal att vara i -  då kommer vi till er. Antal deltagare: 51-1000 personer. 


Antal deltagare och kostnad       
20 - 50 deltagare totalt – ni är välkomna till Louie Louie - 595kr per deltagare (ex.moms)
Då inkluderas LouieLouie-Kampen och tvårättersmiddag med kaffe. Övrig dryck ingår ej utan köps och betalas på plats - både alkohol och alkoholfria alternativ finns. 


51 – 1000 deltagare totalt – vi kommer till er - vi kommer till er - kontakta oss på mail för prisförslag. 


Laguppdelning
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 10 – 30 deltagare i varje lag men det går att genomföra med både färre och fler personer i lagen. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är berhjälpliga i detta om så önskas. Ett tips är att täcka så många förmågor och kvalitéer som möjligt i ett lag, precis som i ett arbetslag. Önskas lottning av lag på plats gör vi givetvis det. 

Ungerfärliga tider för kvällen
18.00 - Välkomstmingel
18.30 - Huvudrätt serveras
19.15 - Ni får sista informationen om tävlingen och vilka regler som gäller. 
19.30 - Startskottet går och tävlingen är igång! 
21.10 - Svarshäftet och eventuella andra redovisningsformerska lämnas in vid exakt sluttid. 
21.15 - Under tiden svarshäftena rättas serveras efterrätt och kaffe
22.00 - Vinnaren av LouieLouie-kampen presenteras
23.00 - Rundar vi av kvällen


Mat 
Här finner ni vår eventmeny. 


Utrustning och klädsel
All utrustning är tillåten, ta på er kläder som ni känner er bekväma i, allt funkar. Vem vet, kanske är det en fördel att ha fluga eller folkdräkt en kväll som denna. 

Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er kvällen med antal deltagare, laguppdelning och annat du tycker vi bör veta. LouieLouie-Kampen kan genomföras under vilken kväll som helst så ge oss förslag på några tänkbara kvällar för er; info@louielouie.se.


Om ni har en heldag till förfogande rekommenderar vi er att även läsa om RACET


Välkomna!