DUELLEN


Minst två lag och ett tiotal dueller. Inför varje duell får lagen en beskrivning av egenskaper de 1-3 personer bör ha för att kunna vinna den här duellen. Det kan vara allt från bra minne, kvicktänkt, fingerfärdig till tonsäker, vig och bra balans. Efter tävlande är utsedda av laget förklaras duellen och genomförs.


Laguppdelning
På den här aktiviteten är det optimalt om lagen består av 6 - 10 deltagare i varje lag men det går att genomföra med både färre och fler personer i lagen. Hur ni delar upp lagen får ni bestämma själva, vi är behjälpliga i detta om så önskas. Ett tips är att täcka så många förmågor och kvalitéer som möjligt i ett lag, precis som i ett arbetslag. Önskas lottning av lag på plats gör vi givetvis det. 


Tidsåtgång
Duellen tar ungefär 1,5 h inklusive prisutdelning. Det läggs med fördel mellan huvud- och efterrrätt eller under tiden Louies finfina fikabuffé intages om vi är på plats hos er. 


Utrustning och klädsel
All utrustning som behövs står vi för. Ta på er kläder ni känner er bekväma i, allt funkar. 

Bokning eller om du bara vill veta lite mer
Skriv och berätta vilka ni är och hur ni har tänkt er kvällen med antal deltagare, laguppdelning och annat du tycker vi bör veta. LouieLouie-Duellen kan genomföras under vilken kväll som helst så ge oss förslag på några tänkbara kvällar för er; info@louielouie.se.


Om ni har en heldag till förfogande rekommenderar vi er att även läsa om RACET


Välkomna!