Våra event

VÅRA EVENT

Sagt om oss:

Wow!!! Vilken fantastisk kväll vi fick hos er igår! Bättre än jag någonsin vågade hoppas på.

Daniel älskade erat café och maten, ja, inte bara han, alla gäster tyckte det var toppen. Daniel kunde inte ha föreställt sig ett bättre ställe, han blev så överraskad och lycklig. Personalen gjorde ett jättebra jobb också.  

Jag är er evigt tacksam för all er proffsiga hjälp!

Tack i mängder!  


Varma hälsningar Maria 💕
Toppenkväll var ordet: lång fler än vad jag trodde kom, helt oväntade bekanta kom, folk fick inte plats, böckerna sålde slut, jag blev inspirerad när jag läste och talade - om ni går in på min fb syns reaktioner på kvällen på Louie Louie ... så tack! Bättre än så hade det inte kunnat bli!

 

Om jag släpper en bok till blir det samma hak. En tradition!


Mats, författare, bokrelease

 

 

 

Åh jag är så nöjd😍 vilken lyckad kväll! Har fått höra fr så många hur kul Kampen var och hur trevligt de hade på festen. 

Så tusen tack för allt❤️ Kommer att rekommendera er varmt!

 

Nina, 44-årsfest

 

 

 

TACK för i fredags - det blev en helt magisk, underbar kväll!

Alla, precis alla, kommenterade hur mysig och perfekt lokalen/stället var och hur gott och fint ordnat allt var!!! En stor eloge och ett stort tack för ert jobb och bemötande. 

 

Sen hade jag ju galet mycket tur med vädret...hade blivit alldeles för mycket folk att trängas inne annars😅. 

 

Tack igen, känner mig som en väldigt glad nybliven 50-åring nu idag!

 

Hanna, 50-årsfest

 

 

 

Det var toppen! En så fantastisk kväll, tjejerna som jobbade var underbara och lokalen var full med både vuxna och barn som hade jättekul. Jag är otroligt nöjd! Fick sån feeling att jag lade till två flaskor bubbel på beställningen. :)

Emma, författare, bokrelease
Frukosten vart en succé! Vi fortsätter gärna med frukost av er framöver! Hörde många ’’wow’’ och ’’mmm’’ bland kollegorna.

Emmie, koordinator
"Huuuur bra som helst! Hade en fantastisk kväll! Tack för allt! Ska verkligen rekommendera er lokal till folk som vill ha event <3"

Linnea, Sjuksköteskeexamen
"Vi är så himla nöjda med vår kväll hos er, en så lyckad fest! Iris och Selma var toppen, så trevliga och verkligen super."


Dina, Överrraskningsfest
"Hey!

Everything was excellent; thank you so much!  Ella & Selma were very friendly and helpful all evening and everyone was very happy."


Luke Man, 4o-årsfest
"Tusen tack för en väldigt bra kväll hos er på Louie Louie!

Alla var så nöjda, deras första reaktion när de inser vart vi ska vara var ”Wow, så mysigt, det är som att komma hem till någon!”, och det var precis det vi var utefter.

Åter igen, tack så mycket för en trevlig kväll hos er! Lekarna var toppen, med tanke på att det var mitt lag som vann :)"


Clara Joelsson, Jobbfest
"Vi är så så nöjda! Det var så mysigt, gott, proffsigt och alla deltagare var så nöjda 😍 

Vi kommer gärna igen och önskar gärna att få Matilda och Cornelia igen om de kan och vill ❤️" 


Hanna, Linn och Clara, Mamma Stickar"Vi är supernöjda, det var en perfekt lokal för detta."


Alice Armandsson, RFSL Det var en succé!! Jag hade så kul och är idag en mycket nöjd 50-åring :)
Aina och Matilda var fantastiska, vilka stjärnor!
Tusen tack för ert stora engagemang för att få till min fest." 


Mikaela Dyhlen, 50 årsfest
"Vi på Hjulsta grundskola är väldigt glada att ha haft Louielouie på vår skola!

Medarbetarna fick chansen att samarbeta gemensamt och över årskurserna, vilket vad fantastiskt roligt att se för oss som jobbar i ledningsfunktioner på skolan. Personalen var väldigt positiva och fick en fantastisk start på året tack vare era roliga och kluriga aktiviteter."


Bassem Jerbi, rektor, Hjulsta Grundskola
"Vi hade vår jazzklubb REVIR på Louie och det var så totaluppskattat, av både oss musikerna och publiken! Mysigaste lokalen och när det passar sig att sitta massa personer tätt intill varann och lyssna på rivig jazz igen, kommer vi mer än gärna tillbaka!"Hanna Järgenstedt, REVIR
"Det blev en helt perfekt kväll! Personalen var så himla gullig och alla tyckte lokalen var så fin. Mitt förlag (Norstedts) kommer helt klart att föreslå er för fler författare, min förläggare var väldigt imponerad. Tack för en oförglömlig upplevelse!"

 

Emma Bouvin, författare
"Jag hade en otroligt rolig och fin kväll på Louie Louie för firandet av min disputation. Jag är så nöjd med allt - planeringen inför kvällen, lokalen, servicen under middagen, MATEN! Jag kommer att återvända många gånger! Tusen tack för en fin kväll!"


Sara Andersson, doktorand