VÅRA EVENT

Louie Louie blir ditt ställe för kvällen. I Stockholm kostar det tusentals kronor att hyra lokal. Louie Louie kostar 0 kr att låna. Ni äter, dricker och har ett event hos oss och då står vi för lokal och personal - WIN WIN tänker vi.

Louie Louie ägs av oss, Anna och Mia, som har 15 års erfarenhet av ansvar och anordnande av evenemang för allt från tio till hundratals personer. Vi drivs av en vilja att skapa gemensamma sammanhang där vi tillsammans med dig kan skapa mervärdet – allt är möjligt!


Vi har ca 40 ordinarie sittplatser inomhus. Vill ni sitta på kortsidor, ta in bord från uteserveringen och sitta trångt går det att få plats med upp till 65 sittande. 


Ni väljer musiken själva om ni önskar och Spotify finns att tillgå.


Vi har tillstånd till kl.23.00 så kl.23.30 måste de som vill dra vidare göra det. Vi är ju ingen krog så baren består av öl (lager, pale ale), vin (rött, vitt, rosé), cava, gin o tonic och irish coffee. Kvällar som dessa kan vi köpa in ytterligare om det finns önskemål på någon favoritdryck.


Kika på nedan event och återkom till oss med dina tankar om vad du är ute efter; info@louielouie.se


Adress


Louie Louie
Bondegatan 13
116 23 Stockholm

Södermalm


08-640 02 71
Öppet


Vardagar  8.00-17.00
Helger      9.30-17.00


Open
Weekdays  8.00-17.00
Weekends  9.30-17.00

Melodikrysset
Lördagar 9.30

Saturday   9.30

Ingen bordsbokning
No reservations

Take Away

Vill du ha frukost eller lunch  till mötet, kursen eller seminariet?


Läs mer under Take Away

Event & fest

Är du intresserad att starta upp något kreativt, ha en fest eller göra något med ditt arbetslag och söker en plats att vara på, äta och dricka. 


Läs mera under våra event.